KENNEL  PERCHWATER

Startsida  Nyheter/News  Stenbacken  Hundporträtt  Länkar  Gästbok  Infosidan

Våra HUNDAR/Dogs!  Våra Valpkullar/Litters!  Utställning/Shows  VALPAR/Puppies! 

 

Till Kärt Minne av Bilbo

Bilbo var en otroligt stor personlighet med ett hjärta av guld...

ÄLSKAD, SAKNAD

 

 

REGNBÅGSBRON

Det finns en bro som förbinder Himlen och Jorden. Den kallas för Regnbågsbron på grund av dess många färger.

Alldeles brevid Regnbågsbron ligger ett land med vattendrag, kullar och dalar med mjukt, friskt gräs.

När ett älskat husdsjur dör kommer det till denna plats. Där finns alltid mat och vatten, och varmt vårväder. De gamla och svaga djuren blir unga igen. De som blivit skadade blir hela igen. De leker med varandra hela dagarna.

Men det är en sak som saknas. De är inte tillsammans med den speciella person som älskade dem på Jorden. så varje dag springer de runt och leker tills en dag kommer då de plötsligt slutar leka och tittar upp. Deras nosar sniffar, öronen spetsas och blicken skärps och plötsligt lösgör sig en från gruppen.

Du har blivit upptäckt och när du och din speciella vän möts samsas ni i en glädjefylld omfamning som varar för evigt. Dit ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker det älskade huvudet och du tittar än en gång in i ögonen på ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv men aldrig i ditt hjärta.

Sedan går ni över Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas.

 

 

SUCH KORAD Solmyras Bilbo

"BILBO"

  Bilbo sommaren 2003

Bilbo sommaren 2003

"Ståbilden" är tagen av Marie Loré, huvudbilden av mig.

 SUCH Korad Solmyras Bilbo

Bilbo föddes i Eskilstuna 15 september 1995 på Solmyras kennel. Hans mamma hette Korad Tjh Kolshester´s Ila. Hans pappa är en tysk mycket framgångsrik hane (bl.a. bundessieger -95) som heter INTUCH SCH III IPO III Fürst Vom Wolfert Türm.

Bilbo var en jättego´ kille, som älskade husse, sitt bildäck & fotbollen över allt annat! Husse och Bilbo tränade och tävlade sök och spår. I söket är de godkända i högre klass, och i spår är de uppflyttade till högre klass. Bilbo älskade söket och tyckte det var jättekul! Man hittar ju så många roliga människor i skogen!! Hösten -01  tävlade vi både sök och spår. Vi har även ställt ut Bilbo en del och det har resulterat i ett utställningschampionat!! Hans bästa kompisar varr våra andra hundar! Bilbo är KORAD med 231 poäng

Bilbo fick den 18 oktober 2004 lugnt somna in efter en tids sjukdom... tyvärr togs han ifrån oss alldeles för tidigt. Bilbo blev 9 år gammal...

Bilbo

bilbo_01.jpg (9044 byte)

 

Bilbo & Pricken

bilbo12.jpg (9513 byte)  bilbo11.jpg (3483 byte)  Pricken, Bilbo & Timja! 

 

Startsida  Nyheter  Stenbacken  Hundporträtt  Länkar  Gästbok

Våra HUNDAR!  Utställning  Valpar på gång!  Våra Valpkullar!  

2001-04-11 © Frida Ankerson

Uppdaterad: 2007-02-18

www.perchwater.se